Institutional Open Archives

Elazığ'da satışa sunulan şavak tulum peynirlerinin aflatoksin M 1 (AFM1) ve bazı kimyasal parametreler bakımından incelenmesi / Investigation of savak tulumi cheese sold in elazig for aflatoxin M1 (AFM1) and for some chemical parameteres


Show simple item record

dc.contributor.advisor PROF. DR. GÜLSÜM ÖKSÜZTEPE
dc.contributor.author SÜMEYYE ERKAN
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:48Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:48Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12848
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ'da satışa sunulan şavak tulum peynirlerinin aflatoksin M 1 (AFM1) ve bazı kimyasal parametreler bakımından incelenmesi / Investigation of savak tulumi cheese sold in elazig for aflatoxin M1 (AFM1) and for some chemical parameteres
dc.contributor.YOKID 10155344
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

University of Fırat
23119
Elazığ-Merkez
TURKEY