Kurumsal Açık Arşiv

Elazığ'da tüketime sunulan tulum peynirlerinde histamin düzeyleri ile bazı kimyasal kalite parametreleri üzerine araştırmalar / Investigations on histamine levels and some chemical quality parameters in tulum cheeses sold in Elaziğ


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor PROF. DR. BAHRİ PATIR
dc.contributor.author GÜLNUR ERDEM
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:43Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:43Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12807
dc.language.iso Türkçe
dc.title Elazığ'da tüketime sunulan tulum peynirlerinde histamin düzeyleri ile bazı kimyasal kalite parametreleri üzerine araştırmalar / Investigations on histamine levels and some chemical quality parameters in tulum cheeses sold in Elaziğ
dc.contributor.YOKID 10117651
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE