dc.contributor.advisor | PROF. DR. BAHRİ PATIR | |
dc.contributor.author | GÜLNUR ERDEM | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T16:41:43Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T16:41:43Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11508/12807 | |
dc.language.iso | Türkçe | |
dc.title | Elazığ'da tüketime sunulan tulum peynirlerinde histamin düzeyleri ile bazı kimyasal kalite parametreleri üzerine araştırmalar / Investigations on histamine levels and some chemical quality parameters in tulum cheeses sold in Elaziğ | |
dc.contributor.YOKID | 10117651 | |
dc.relation.publishinghaddress | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı | |
dc.published.type | Ulusal |
Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE