Kurumsal Açık Arşiv

Otlu peynirlerde histamin düzeyi ve mikrobiyolojik kalitenin araştırılması / Investigation of histamine level and microbiological quality in herby cheeses


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.advisor DOÇ. DR. OSMAN İRFAN İLHAK
dc.contributor.author ZAFER AKKOÇ
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:42Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:42Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12797
dc.language.iso Türkçe
dc.title Otlu peynirlerde histamin düzeyi ve mikrobiyolojik kalitenin araştırılması / Investigation of histamine level and microbiological quality in herby cheeses
dc.contributor.YOKID 10110879
dc.relation.publishinghaddress Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE