Kurumsal Açık Arşiv

Soya fasülyesi ve jackbean üreazlarının kısmen saflaştırılması ve özellikleri / null


Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author FERİT GÜRSU
dc.date.accessioned 2019-06-03T16:41:35Z
dc.date.available 2019-06-03T16:41:35Z
dc.date.issued 1989
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11508/12716
dc.language.iso Türkçe
dc.title Soya fasülyesi ve jackbean üreazlarının kısmen saflaştırılması ve özellikleri / null
dc.contributor.YOKID 10070089
dc.relation.publishinghaddress Biyokimya Anabilim Dalı
dc.published.type Ulusal


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü
23119
Elazığ-Merkez
TÜRKİYE